postheadericon Sportsbetting

När man ska spela på odds som satts på sport så kallas det som du säkert vet för sportsbetting. Man väljer så klart själv hur insatt man ska vara när man spelar, det går ju faktiskt till och med att spela så kallade färdiga spel där man inte behöver veta något alls. Men ska man lyssna på dem som sysslat med sportsbetting ett tag så blir det roligare ju mer insatt man är i sporten man spelar på. Därför är det något som vi vill rekommendera, ju mer man kan om sporten desto mer spännande blir det. Dessutom är det ju så att ju mer man kan desto lättare kommer det kännas att veta vad man ska satsa på i en match.

 

Vad är det då man kan titta på? Jo det är ju så att det finns massor av bakomliggande faktorer för hur odds skapas och det kan vara till nytta för dig att veta vilka de är. En stor del som man tittar på som oddssättare är tillexempel det som kallas formkurva. Det innebär att man tittar på statistiken för de olika lagen under föregående och nuvarande säsonger. Hur dem har spelat, varför och så vidare. Man kan även titta på hur ekonomin sett ut och ser ut för klubbarna under säsongen. Har man köpt eller sålt spelare etc. Så ja det är en hel del information och kunskap att hålla reda på. Därför rekommenderar vi att man inte spelar på fler än två sporter i taget.

 

Något som de mer erfarna spelarna på sportsbetting brukar prata mycket om är timing. Det beror på att odds kan förändras beroende på hur nära eller långt borta en match är i tiden. Bland annat så kan man se det på att oddsen för favoriterna sjunker ju närmare matchen man kommer. På det sättet kan det vara en god idé att ha framförhållning och satsa långt innan matchen. Men om man vill tjäna som mest på att ett ”dåligt” lag vinner, då ska man vänta till sista stund. Så håll lite koll och tima din satsning rätt, det kan verkligen löna sig.